De Medicijnkom

Praktijk voor Bewust Leven  

WORKSHOPS

           WORKSHOP KRISTALLEN SCHEDELS

             Erik Soors en Rianne van der Palen

 

Kristallen schedels zijn ware kunstwerken op zich. Zij worden vervaardigd uit diverse kristallen(mineralen) en onderscheiden zich in hun helende werking. Interessant is om te onderzoeken wat voor extra bewustzijn en wijsheid deze schedels dragen door alleen al hun vorm.

In deze workshop gaan we op onderzoeken uit.

In de loop der jaren zijn er 13 schedels als het ware naar Erik toegekomen. We beginnen de workshop met het voorstellen en invoelen van deze 13 exemplaren. Daarnaast werken we met de kristallen schedel kaarten en zijn we heel benieuwd naar de toegevoegde waarde van de cirkel van schedels die we gaan neerleggen. Vanuit je eigen plek in deze cirkel of wiel , gaan we voelen en ervaren wat er aan jou kenbaar gemaakt wordt. Op zich werkt deze vorm heel synergistisch.

Benieuwd naar deze ervaring en zin om mee te doen………Erik en Rianne nodigen je van harte uit je op te geven

 

Kosten:  € 65,= inclusief lunch

Data:           Zondag 14 juni en Zondag 16 augustus

Aanvang: 10.00u

Locatie:    Haagbeemd 9

                         5641NA Eindhoven

Opgeven: 0622757985 ; demedicijnkom33@gmail.com

               0622044751 ; d.soors@upcmail.nl 
CHAKRA CURSUS  -2020
Deze cursus duurt 7 maanden en we komen een dag per maand samen. In deze cursus behandelen we zowel de theorie als de praktijk van onze chakra's.  Stap voor stap reizen we door ons lichaam om onze  chakra's  afzonderlijk te voelen en  ervaren. Elk chakra heeft een hoofdthema en jou iets te vertellen. Ze bevatten ook onze persoonlijke blokkades. Door hier inzicht in te krijgen en deze blokkades op te pakken in jezelf, groei je in bewustzijn.  Groeien in bewustzijn geeft  meer  energie en meer liefde . 
Per keer krijg je een huiswerk opdracht mee. 
Wil jij ook jezelf meer ervaren en vind je het leuk dat in een groep te doen, meld je dan aan voor deze 7 daagse cursus.

Data; maandag 1o febbruari, 9 maart, 6 april, 4 mei, 8 juni, 6 juli en de laatste dag wordt in overleg gepland.
Locatie: Willemstraat 4; 5611HD Eindhoven
Tijdstip 10.oou-14.30u
Kosten: € 65 .- per bijeenkomst, inclusief koffie, thee en lunch.
NB Je geeft je op voor de gehele cursus.Workshop De Weg naar je Zielsbestemming
In deze workshop gaan we aan de slag met het pad naar onze zielsbestemming. Je zielsbestemming is datgene wat je ziel wil dat jij gaat zijn of gaat neerzetten hier op aarde. Deze bestemming kan veranderen gedurende je leven.  Op dit pad komen we zeker blokkades en afleidings mechanismes tegen.
Door contact te maken met de energie van je zielsbestemming kun je deze gaan leven of zijn!
We doen een aantal opstellingen en kijken  wat er nodig is om verder dit pad te bewandelen. Als je je zielsopdracht leeft, kom je in de stroom van het leven.  meegaan in deze stroom geeft voldoening en positieve levensvreugde.  Het kan zijn dat het niet is wat jij zou willen......maar hier speelt dan toch echt ""niet mijn wil, maar uw wil  geschiedde.....
Data:
Maandag 27 januari,
 Donderdag 13februari
Zaterdag 14 maart

Plaats: Willemstraat 4/5611HD Eindhoven
Tijdstip: 10.00u-15.00u
Kosten €70,=inclusief koffie, thee en lunch.
MEDICIJN WIEL
In deze cursus gaan we aan de slag met het medicijn wiel. We gaan deze ceremonie gebruiken om te werken aan een probleem waar je mee worstelt, een vraag die je hebt, of iets waar je steeds tegen aanloopt. Met het leggen van het medicijn wiel, creeëren we een krachtige plek en verzamelen  we de energie van alle levende wezens waarmee we in relatie staan. Zo kunnen we informatie ontvangen van onze voorouders, totem dieren, windrichtingen, bomen, stenen, donderwezens en meer. Een medicijnwiel is een belangrijke ceremonie uit de indiaanse traditie. Zij spreekt tot ons over de cycli van levens en staat symbool voor het wiel van het leven dat zich steeds weer ontwikkelt en nieuwe lessen brengt. Dit levenswiel heeft vele spaken die levenslessen en stappen markeren. Ieder van ons moet op elke spaak hebben gestaan.                  

Wat heeft jouw plaats  in het wiel op dit moment  je te zeggen?

We behandelen deze dag ook de theorie van the  Medicine Way , zoals het wiel ook wel wordt genoemd en we werken met een totem dier. We creeëren een groot gezamenlijk wiel  en bij mooi weer doen we dat buiten. 

Bron vermelding: Jamie Sans

Deze workshop staat gepland voor zomer 2020

INTRODUCTIEDAG AURASYSTEEM

Deze dag is bedoeld als kennismaking met het(jouw) aurasysteem. Onze aura is ons energieveld en staat in verbinding met het universele energieveld. Het is een heel subtiel syteem. je kunt hierin oa kleuren waarnemen en elke kleur heeft zijn eigen frequentie. In ons aura syteem zit ook het  verleden, heden en toekomst. Hoe kun je deze beinvloeden? We behandelen deze dag de theorie van de aura en gaan voelen, proeven en ervaren aan onze eerste auralaag. Wat er wordt ingevoeld wordt opgesteld.