De Medicijnkom

Praktijk voor Bewust Leven  

WORKSHOPS

      I.   OVER HET SAMEN MET ELKAAR CREEREN VAN FINANCIELE VRIJHEID (PASSIEF INKOMEN) 

In deze vreemde (nog Corona) tijden wordt weer eens duidelijk dat door het beleid van overheden, banken en andere instellingen die deel uitmaken van het mondiale economische systeem, inkomens zo maar kunnen wegvallen terwijl miljarden aan bijgedrukt inflatoir geld onder meer gepompt worden in sectoren waar bonussen van miljoenen heel gewoon zijn. Steeds duidelijk rijst de vraag of dit oude hiërarchische systeem dat op schaarste denken berust en aarde en mensen uitbuit en uitput, op den duur nog wel levensvatbaar is. Nieuwe initiatieven zijn nodig om een andere samenleving te doen ontstaan die gebaseerd is op respect, jezelf mogen zijn en verbinding. Een ervan is dat wij(mijn man en ik) met een enthousiaste groep mensen zo veel mogelijk medemensen een ‘passief’ inkomen willen laten creëren door met elkaar via een netwerk te investeren in een democratisch geldsysteem dat onafhankelijk is van banken en overheden, zodat financiële vrijheid mogelijk wordt. Het blijkt dat wanneer mensen financiële vrijheid ervaren, ze vaak meer creatief en innovatief bezig gaan en ruimte hebben voor persoonlijke groei en onderlinge samenwerking.

Inmiddels hebben wij al heel wat ervaring opgedaan in het laten werken van het  geld voor jou,...... ook  werken  we aan het opruimen van oude overtuigingen en blokkades die wij op deze reis tegenkomen. 

Wil je graag horen hoe wij dat hebben aangepakt, mail ons dan of vul het contact formulier in. 

   

 II   "Zoom"opstellingen bij chronische aandoeningen.

Het perspektief op een chronische ziekte, kun je niet krijgen met een eenmalige systeem opstelling. Immers een ziekte of aandoening ontwikkelen is ook een proces van langere tijd geweest, voordat deze  zich openbaarde . Dat kan zelfs levens teruggaan. Voor deze processen lenen  de computer opstellingen zich heel goed. We spreken een bepaald aantal keren af in een week en doen dan samen een korte sessie.  Aan het einde van de maand wordt er via een factuur gestuurd.  Beetje afhankelijk van de aandoening, kan het wel zo'n 40 sessies duren, voordat je het thema wat deze ziekte je kwam brengen, kunt loslaten. Het programma "zoom"is gratis te installeren op je computer of mobiele telefoon via een app.        


III "Zoom"opstellingen eenmalig of rondom een thema.

Ivm de Corona maatregelen is dit een goed alternatief.