De Medicijnkom

Praktijk voor Bewust Leven  


WORKSHOPS I "Zoom"opstellingen bij chronische aandoeningen.

Het perspectief op een chronische ziekte, kun je niet krijgen met een eenmalige systeem opstelling. Immers een ziekte of aandoening ontwikkelen is ook een proces van langere tijd geweest, voordat deze  zich openbaarde . Dat kan zelfs levens teruggaan. Voor deze processen lenen  de computer opstellingen zich heel goed. We spreken een bepaald aantal keren af  en doen dan samen een korte sessie.  Aan het einde van de maand  stuur ik een factuur  Beetje afhankelijk van de aandoening, kan het wel zo'n 10 tot  30  sessies duren, voordat je het thema  kunt oppakken of loslaten. Het vraagt de nodige tijd.

 Het programma "zoom"is gratis te installeren op je computer of mobiele telefoon via een app.     

II "Zoom"opstellingen eenmalig of rondom een thema.   

Loop je ergens tegenaan in je werk of prive of kom je vaak in dezelfde situaties terecht dan zit daar een boodschap in voor jou.  De buitenwereld werkt altijd als een spiegel. Een opstelling kan duidelijkheid bieden  en de weg naar de oplossing.

Het werken via zoom geeft de kans om vaker het thema aan te tikken. We werken in enkele sessies van een half uur.  In een "live"opstelling -die  vaak een uur of langer duurt, kom je er in een sessie  meestal niet uit.   Werken we dus op deze manier via korte zoom afspraken  is dat effectiever.

 

III Workshop Oorsuizen of Tinitis.


Tinnitus of oorsuizen, wat  komt deze klacht veel voor zeg. Regulier is er weinig aan te doen. Er bestaat geen pil of  remedie voor. Maar wat is het nu echt?   Als je kijkt vanuit het onbewuste, knijp je bij oorsuizen de energie samen in je oor of oren. Dit geeft een blokkade op dit chakra.  Omdat dit op je 6e chakra gebeurt, gaat het hier over  bewuste controle.  Iets wil jij niet aan  het licht brengen, niet horen,  of wil je niet voelen.  Je doet dit niet bewust natuurlijk  want dan zou je er wel mee stoppen. Het gebeurt vanuit eerdere ervaringen die jij als mens had. Daarom gaan we in deze workshop aan de slag daarmee. We gebruiken systeem opstellingen als tool. Kun je er kontakt mee maken en de weg naar de genezing of oplossing vinden.  Wat is er nodig om je thema los of juist toe te laten . 

Tijdens de eerste cursusdag maken we een begin met jouw opstelling. Mijn ervaring is dat deze klacht nogal  hardnekkig kan zijn en we meestal niet in een dag tot de kern komen. Maar je bent daar vrij in; wil je graag een keer meedoen of vind je het voldoende aangeraakt dan is dat prima.  Wil je nog wat verder in de materie duiken dan spreken we nog een dag af samen.


In voorbereiding:

WORKSHOP INNERLIJKE MAN EN VROUW


Meer info: Rianne van der Palen                            demedicijnkom33@gmail.com/0622757985